Etos Mascara Volume Review

by zaterdag, maart 12, 2016

De zoektocht naar de juiste mascara lijkt wel nooit te stoppen. Ik heb al vele mascara’s geprobeerd en ook al vele mascara’s heel ver weg gestopt (tot nooit meer ziens) en sommige in mijn hart gesloten.
Bij een mooie ooglook horen mooie wimpers en wanneer ik alleen mascara draag, wil ik dat mijn wimpers de show stelen!

Over de Volume mascara van de Etos had ik al goede dingen gehoord en gelezen. Aangezien deze mascara een lekker prijsje heeft wilde ik hem graag reviewen.

Volume Mascara etos

Wat ik zoek in mascara is verlenging en volume, maar ook een mascara die makkelijk is in gebruik.
Ik heb vrij makkelijke wimpers. Ze zijn al aardig lang en ik heb een natuurlijke krul in mijn wimpers. Daardoor merk ik al heel snel of een mascara fijn is, want hij hoeft eigenlijk niet heel veel meer te doen;-)!

Mascara borsteltje

De mascara heeft een mooi borsteltje. De haartjes staan dicht bij elkaar en het borsteltje is niet te groot of te klein.

Tijd om de mascara aan te brengen!

etos Volume mascara review

Op de eerste foto draag ik geen mascara, op de tweede foto 1 laagje mascara en op de derde foto twee laagjes.
Bij het aanbrengen van de Volume mascara merk ik al snel dat mijn wimpers aan elkaar gaan plakken, niet fijn!
Ik borstel ze een beetje naar links en rechts zodat ik ze uit elkaar haal. Bij het tweede laagje aanbrengen merk ik dat ze nog meer aan elkaar gaan plakken en dus stop ik met het aanbrengen.

De mascara geeft mijn wimpers zeker volume, maar ik vind hem niet fijn in gebruik.  Dit komt puur doordat mijn wimpers al vrij snel aan elkaar begonnen te plakken en dat ziet er niet mooi uit natuurlijk.

Plus punten:
– Lekker prijsje, namelijk: 3,99 euro
– Geeft volume

Min punten:
– Wimpers plakken aan elkaar

Helaas werkt deze mascara niet fijn voor mij en zal ik hem niet opnieuw kopen.

Welke low budget mascara raad jij aan? 

Liefs Lindy

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *