Hip hip hooray!

by vrijdag, december 23, 2016

Opgelet! Wanneer je deze blog gaat lezen zul je aan het einde een vreselijke honger hebben ;-)!
Nog een aantal weekjes en dan wordt mijn kleine meisje 1 jaar! Ze is van een kleine baby uitgegroeid tot een wijs meisje die graag op ontdekking gaat en (bijna) elke dag heel vrolijk is! Het is zo’n lekker kind (proud mommy).
Afgelopen 6 dec ben ik 30 (OMG) jaar geworden en ook dat moet nog flink gevierd worden. Daarom vieren mijn meisje en ik het gezellig samen. Twee erg bijzondere leeftijden en daar hoort uiteraard taart bij!
Samen met mijn moeder ga ik taarten bakken. Ik wil voor Lina een taart in de kleuren zwart, wit en lichtroze. Dit gaat de allereerste keer voor ons worden dat we een taart gaan maken met fondant, maar dat gaat vast en zeker lukken (stay positive)!

Deze taarten vind ik echt prachtig!

73e713ad42fed70b41b9b78f37084be0

2e7de1273bba96bf7bafe595e66d64dd

1741390_679745488824763_492400478_n

Ook de loaded cake vind ik geweldig, maar dat is misschien van iets te hoog niveau;-)!

lifestyleandglamour

baf2f07df462c56d1a03f5d5909ec9bd

Het feestje heeft als thema kleuren zwart, wit, licht roze en goud. De ballonnen en slingers hebben deze kleuren en dus ook de taart moet hierop aansluiten. Voordat Lina 1 jaar wordt ga ik zelf met haar een cake smash shoot doen. Dat is een shoot waarin je kleintje zelf lekker in de taart mag graaien hihi! Lina houdt alleen niet van vieze handen, dus ik ben benieuwd of ze überhaupt gaat graaien. De shoot ga ik thuis organiseren en dus ben ik op zoek gegaan naar wat inspiratie. Deze twee shoots zijn echt mijn smaak. Clean, lekker veel wit en niet teveel poespas. Hopelijk kan ik dat een beetje na boosten hier in de woonkamer;-)!

zwart-wit-cake-smash6

oh-belle_fotograaf_veenendaal_cake-smash_shoot12

Bronnen: a b c

Liefs Lindy

 

 

1 Response
  • Tanja
    december 24, 2016

    Hè lin bij de makro hebben ze heel veel props. Van die uitklapbare dingen in op te hangen. Of wil je alleen ballonnen? Ik heb het met Fay ook zelf gedaan, kei leuk! Een paar extra handjes om te helpen is wel aan te raden als je zelf de foto’s maakt hihi. Veel plezier.

    Liefs tanja

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *