Hippe kids webshop

by woensdag, maart 9, 2016

Instagram is de plek voor mij om inspiratie op te doen en nieuwe mensen, webshops en blogs te leren kennen. Het is een prachtig platform waar ik mezelf elke dag heel goed kan vermaken. Ik vind het heerlijk om mooie plaatjes te bekijken en door te klikken naar steeds voor mij nieuwe feeds.
Mijn interesses zijn uiteenlopend van fashion, naar leuke webshops naar interieur feeds en meer. Heerlijk! Mijn feed begint ook steeds meer ‘Lindy’ te worden. Het is even zoeken naar je eigen stijl en naar de juiste filters die bij je passen. Wanneer je mijn feed ziet, zie je ook echt Lindy, want ik post zoveel verschillende onderwerpen en daarmee laat ik mijn interesses en een stukje van mezelf zien.

Naamloos.png2

Een hele tijd geleden ben ik Once Upan a Pink Cloud gaan volgen. Zij verkopen onwijs hippe kleding voor je kindje. Zo heb ik voor Lina een super leuk t-shirt besteld met de tekst Baby ballerina. Zo cool!

full35070414

Ze verkopen zelfs lederen broekjes en rokjes voor de kleine fashionistas. Net zo hip als hun mama!
Ik houd van leuk en mooi speelgoed en helemaal als het uniek is! Zo heb ik voor Lina en bijtring besteld in vorm van oreo koekie! Te cute toch? Zelf snoep ik heel regelmatig een pak oreo’s weg, dus hoe leuk is het om voor Lina mama’s favoriete koekje te hebben;-)!

full34678698

Het laatste wat ik nog in mijn winkelmandje dropte waren de leuke geometrische blokken in de kleur MINT! Oh my, ze zijn zo mooi! De blokken zijn leuk om mee te spelen en super leerzaam voor ons meisje. Het duurt misschien nog even voordat ze ermee kan spelen, maar ze zullen perfect op haar kamertje staan:-)!

Ze verkopen nog veel meer leuke dingen en het is zeker de moeite waar om een kijkje te nemen in hun webshop.

Mocht je het leuk vinden om mij op Instagram te volgen, klik dan hier:-).

Liefs Lindy

1 Response
  • Dorothe
    maart 11, 2016

    Heel slecht een rol oreo’s weg eten .maar voor lina die mag er wel een.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *