Indie Lee Swiss Apple Facial Serum

by maandag, december 21, 2015

He allemaal,

De Indie Lee Swiss Apple Facial Serum gebruik ik nu ongeveer twee weken. Mijn huid heeft het veels te veel te verduren gehad het afgelopen jaar. Zo heb ik last gehad van kleine ontstekingen (acne) door de medicatie (hormonen) die ik moest spuiten om zwangerte worden en nu ik zwanger ben heb ik helaas een zwangerschapsmasker gekregen door alle hormonen.

Een zwangerschapsmasker (Melasma) ontstaat door een zwangerschap of door het gebruiken van hormonen. Je herkent een zwangerschapsmasker door verkleuringen in het gezicht. Het zijn donkere vlekken/vlekjes die vaak geleidelijk optreden rondom de ogen, mond, neus en voorhoofd.
Bij mij begon het rondom de ogen, daarna op het voorhoofd en nu helaas ook nog rond mijn bovenlip.
Voorkomen van de vlekken gaat niet. Wanneer je zwanger bent is zonnen uit den boze, het zal het alleen maar stimuleren. Ik heb amper zon gezien dit jaar en ga altijd met een goede spf naar buiten. Ik heb gewoon pech gehad.

Meestal verdwijnt het masker na een aantal maanden vanzelf, na het stoppen van de hormonen of als je bevallen bent.
Wil je er sneller vanaf of verdwijnt het niet vanzelf dan zijn er allerlei manieren om het te verhelpen/verminderen. Zo heb je blekende cremes, peelings met fruitzuren, laserbehandeling of camouflage therapie. Een blekende creme zou ik heel eng vinden, want misschien bleekt het je huid wel te veel en dat geeft ook geen mooi resultaat.
Als het bij mij niet minder wordt ga ik naar een huidtherapeut of dermatoloog. Liever professionele hulp dan dat ik het erger maak dan het al is;-)!

DSC_0885.jpgBB

Via Serena heb ik kennis gemaakt Indie Lee. Het zijn vegan producten die nog niet heel bekend zijn in Nederland, maar ik verwacht dat daar snel verandering in komt. Door de vele lovende reviews over de producten van Indie Lee was mijn interesse gewekt!

PicMonkey Collage

Ik heb de foto’s bij daglicht gemaakt en hoop dat jullie mijn zwangerschapsmasker duidelijk kunnen zien. Ik vind het namelijk in het echt nog opvallender. Rondom de bovenlip is de verkleuring duidelijk te zien.

DSC_0912.jpgBWE

Nu gaan we het dan eindelijk hebben over het Indie Lee Swiss Apple Facial Serum :-D!

DSC_0881.jpgBW

Wat ik op dit moment graag wil is mijn huid goed en optimaal verzorgen. Mijn huid was dof en ik miste echt de gezonde glans op mijn gezicht. Mijn vriend had een monster sale op zijn werk en had verschillende Indie Lee producten voor mij meegenomen. Ik was ZO blij dat begrijp je!
Nu gebruikte ik al een lange tijd geen serum meer, dus dat hij het Swiss Apple Facial Serum mee had genomen was een goed excuus om er weer mee te beginnen en er gelijk een review aan toe te wijden.
Dit serum is goed voor de verouderde en droge huid. Mijn huid is vooral droog op de wangen en ook op wat plekken op mijn voorhoofd. Daarnaast ben ik inmiddels alweer 29 jaar, dus the big 30 ligt ook al in het verschiet;-)!

Dit product is te bestellen bij Reina Organics en zij zeggen dit:
Indie Lee Swiss Apple Facial Serum is een revolutionair anti-verouderingsserum ontworpen om de huidkleur te egaliseren, rimpels te verminderen en een jeugdig uiterlijk te behouden. Samengesteld uit de stamcellen van zeldzame Zwitserse apple, is deze combinatie van rijke proteïne, phytonutreints en metabolieten een boost voor de cel productie en beschermt de huid zelfs van belasting door het milieu.

Ik ben heel benieuwd of dit serum mijn zwangerschapsmasker en dus mijn huid wat kan egaliseren en dus zal ik over een aantal weken hier op terug komen. Verouderingsplekjes en vlekjes hebben ook te maken met onze hormoonhuishouding dus zo gek is het nog niet bedacht toch?
Daarnaast zitten in de product geen ingrediënten die ik niet mag gebruiken tijdens mijn zwangerschap.

Ingrediënten:
Seaweed Extract, Purified Water, Hyaluronic Acid, Malus Domestica Fruit Cell Culture, Xanthan Gum, Lecithin, Phenoxyethanol*, Ethylhexylglycerin*

DSC_0913.jpgSErumop

Hier heb ik het serum net aangebracht en mijn huid slurpt het echt op als een cocktail! Je ziet gelijk een gezonde glans op mijn gezicht en mijn huid voelt gevoed aan. De geur is eigenlijk geurloos maar je ruikt een klein beetje zuur. Ik denk dat dit van de appel komt:-).

Het Indie Lee Swiss Apple Facial Serum gebruik ik s’ochtends en s’avonds. Twee pompjes per keer, daarna breng ik mijn dag of nacht creme aan.
Het is een kostbaar serum en je betaalt voor 30 ml 115,-. Ik snap dat dit een reden is dat je tegenhoud om het te kopen, want het is heel veel geld.

Mocht je benieuwd zijn naar het Indie Lee Swiss Apple Facial Serum of de overige producten van Indie Lee neem dan een kijkje op Reina Organics.

Over een aantal weken bespreek ik het uiteindelijke resultaat van het serum op mijn huid. Was jij al bekend met de producten van Indie Lee?

Liefs Lindy

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *