Lifestyleandglamour in 2016

by zaterdag, januari 2, 2016

Hi iedereen!

Nog allemaal de beste wensen voor 2016! Hopelijk hebben jullie een mooie avond gehad! Wij zijn naar vrienden geweest en dat is altijd super gezellig! Ik vind new years eve altijd een leuk feestje en ondanks dat we er dit jaar minder lang bij konden zijn, was het echt een super mooie avond met onze vrienden.
Vandaag wil ik jullie even laten weten hoe Lifestyleandglamour verder gaat in 2016. Ik denk dat jullie het al wel gezien hebben, want Lifestyleandglamour heeft een nieuwe lay-out! Thanks to my boyfriend:-D! Er moeten nog wat kleine aanpassingen worden gedaan, maar ik vind hem zelf heel fris, professioneel en mooi. Totally happy with it!
De afgelopen tijd is er veel minder gepost door omstandigheden, daarnaast zijn er veel persoonlijke updates geweest en weinig fashion en beauty gerelateerde blogs. Daarnaast ben ik helemaal gestopt met YouTube video’s maken, dat ging gewoon echt niet door omstandigheden.
Ik vind dit zelf heel erg jammer en daarom gaan we in 2016 weer lekker knallen met Lifestyleandglamour:-D!
Hoe dit eruit gaan zien, wil ik jullie graag nu gaan vertellen.

Aangezien ik dadelijk een mama ben zullen er heel veel nieuwe dingen op mijn pad gaan komen. Ik blijf werken en ga dit combineren met mijn kindje, gezin, familie, vrienden en blog. Een drukke boel dus!
Daarom ga ik ook geen beloftes doen, want ik wil graag alles rustig gaan ontdekken en volop gaan genieten.

Allereerst mijn YouTube kanaal
Deze blijft bestaan. De video’s die ik altijd met plezier heb gemaakt zullen gewoon op mijn kanaal blijven staan.
Daarnaast wil ik wel weer nieuwe video’s gaan maken, maar niet elke week. De video’s die ik maak wil ik van goede kwaliteit en input voorzien en dat kan alleen als ik er echt tijd voor heb.
De video’s zullen fashion, beauty en persoonlijk zijn met misschien af en toe een gezellige vlog.

Lifestyleandglamour
Allereerst was ik mijn vorige lay-out beu en wilde ik totaal wat anders. Dat is gelukt! Het gevoel van een nieuw jaar geeft mij ook altijd het gevoel dat er weer nieuwe kansen zijn en dat je bepaalde dingen anders wilt gaan doen.
Aangezien ik de laatste tijd heel veel moeite heb gehad om te blijven bloggen en instagrammen, doordat ik alleen maar binnen zat/zit, heb ik heel veel zin om erop uit te gaan en inspiratie op te doen!
Fashion: De ootd’s shooten mis ik het meest, we gaan aankomend jaar zoveel leuke dingen doen, dus er zullen ook weer heel veel leuke shoots voorbij komen!
Webshop wednesday keert niet meer terug op mijn blog. Helaas kreeg ik hier zelf minder plezier in en als ik echt iets tofs tegen kom deel ik het sowieso met jullie.
Persoonlijke updates zullen er blijven. Deze worden ontzettend goed gelezen en ik vind het leuk om jullie te informeren over de persoon achter Lifestyleandglamour. Natuurlijk verandert er veel op persoonlijk vlak en zal ik af en toe ook moeder/kind gerelateerde posts gaan plaatsen, maar het wordt absoluut geen mama blog.
Ik wil proberen minimaal drie blogs per week te plaatsen. Nogmaals ik beloof niks, want ik ga eerst kijken hoe ons meisje het gaat doen en hoe ik het ga doen haha. Sowieso wil ik in de kraam periode genieten en alles ontdekken rondom ons meisje, het moederschap en het gezinsleven;-)! Via Instagram zal ik wel regelmatig posten, dus als je op de hoogte wil blijven kun je me daar volgen.
Op Lifestyleandglamour zullen ook beauty gerelateerde blogs blijven. Dit kan zich o.a. voordoen in een make up tutorial, review, event etc.

Mochten jullie nog vragen of tips hebben stel ze dan gerust in de comments! Ik heb heel veel zin in 2016:-D! Laten we er met z’n allen een mooi jaar van gaan maken. Ook ben ik erg benieuwd wat jullie vinden van mijn nieuwe lay-out:-)! Let me know!

Liefs Lindy

14 Responses
 • Feyke
  januari 2, 2016

  Ik ben benieuwd lin! De layout is inderdaad erg mooi geworden! Verheug me al op de nieuwe blogs in 2016!

  • Lindy
   januari 4, 2016

   Dankjewel! Credits zijn voor fer;-)! X

 • Kim
  januari 2, 2016

  Fijn om te zien dat ik niet de enige mama-to-be blogger ben die het lastig vind om nu te bloggen (inspiratieloos & concentratieproblemen) en niet weet wat de toekomst gaat brengen! Laten we maar eerst genieten van onze meisjes 😉

  Succes met alles!

  • Lindy
   januari 4, 2016

   Pff ja echt hè? Tegelijk wil ik zoveel, maar gaat het gewoon even niet;-)! Wat leuk dat je ook mama wordt:-D!!! Ook een meisje! Super hoor! Fijne tijd gewenst meissie! X

 • Lisanne
  januari 2, 2016

  Ziet er heel erg mooi uit lin!! Dat het maar een heel mooi jaar mag worden met jullie meisje!! Ik zal je leuke blogs weer trouw volgen 😉

  • Lindy
   januari 4, 2016

   Yeah! Leuk!! Thanks mop! XX

 • Denise
  januari 2, 2016

  Ziet er super mooi uit. Geniet zometeen maar eerst lekker van jullie meisje en je gezinnetje en de rest zien we weer verschijnen. Veel geluk ❤

  • Lindy
   januari 4, 2016

   Dankje Denise! Jij ook een fijne kraamtijd gewenst!

 • Bertine
  januari 2, 2016

  Gelukkig nieuwjaar! & strakke lay-out, heel mooi!

  • Lindy
   januari 4, 2016

   Jij ook de beste wensen meid! Dankjewel!!

 • Dorothe
  januari 2, 2016

  Knap werk weer lin, maar eerst maar mama worden en genieten van jullie kleine meid, maar dat komt wel goed en met jouw blog ook. Liefs mam

 • Mariska
  januari 3, 2016

  Hele mooie en frisse lay out! Ik ben benieuwd naar alles wat er komend jaar aan gaat komen!

  • Lindy
   januari 4, 2016

   Dankjewel! Ik ook:-D!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *