Mijn eerste kerst

by maandag, december 12, 2016

picmonkey-collage

Long time no see! Naast het drukke leven dat we leiden, zijn we ook enorm aan het kwakkelen geweest. De virussen die in de lucht vliegen weten helaas ook hun weg naar ons te vinden, bah! Als we dan toch veel binnen zijn, kunnen we het beter maar heel knus maken toch?
Dit jaar is bijna voorbij en dat vind ik heel fijn! Wel is dit Lina’s allereerste kerst en daar hoort natuurlijk een heleboel gezelligheid bij. De afgelopen jaren koos ik altijd voor een neppe kerstboom, maar dit jaar wilde ik een klein boompje, maar dan wel een echt boompje! Het boompje kochten we bij de Tuinwereld en alle versieringen zijn van Action, Xenos, Tuinwereld en Overvecht. Lina kreeg van oma haar allereerste kerstbal, ik vind hem zo cute met dat kleine uiltje er in. Deze kochten we bij de Overvecht en ze hebben een meisjes en jongens variant, heel erg leuk!

Nou ik ga snel slapen, want morgen is het weer veel te vroeg ochtend;-)! Hebben jullie al de kerstboom staan en zo ja, staat er dan een echte of een neppe te shinen?

See you soon!

No tags 1 Comment 1
1 Response
  • Feyke
    december 13, 2016

    Mooi boompje! Blijft toch leuk he, een echte kerstboom! En wat een lieve oma heeft Lina toch, super schattig kerstballetje heeft ze gekregen :)

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *