Smith & Cult

by zaterdag, november 19, 2016

unspecified-2

unspecifiedunspecified-1unspecified-4

unspecified-6

thumbnail_20161109174021thumbnail_20161109171137thumbnail_20161109171656

Vorige week mocht ik aanwezig zijn bij het event van Smith & Cult. De lancering van hun nieuwe make up collectie werd in het bijzondere Westerhuis in Amsterdam gehouden. De ruimte was erg mooi en sloot goed aan bij de nieuwe collectie van Smith & Cult door de kleuren en sfeer. Tijdens deze lancering konden we de producten in real life zien en testen. Het was een intiem event met niet al teveel mensen wat ik wel heel fijn en gezellig vond. Ik werd opslag verliefd op de lakjes van Smith & Cult door hun mooie, intense kleuren, maar ook door de chique vormgeving van het flesje.
Tijdens dit event waren make up artist: Ashlee Glazer en nail artist: Sarah Bland aanwezig. Vooraf had ik al wat informatie gekregen over deze meiden en ik vond het dan ook een eer om bij hun in de stoel te mogen kruipen. Zo is Sarah Bland o.a. de nail artist van Beyonce en Paris Hilton! Zo cool!
Ik kreeg een touch up van Ashlee Glazer en mijn nagels werd voorzien van een prachtig lakje van Smith & Cult door Sarah Bland. Er was genoeg tijd om een praatje te maken met deze dames en dat verliep ook heel relaxed. Het was erg leuk om weer eens aanwezig te zijn geweest op een event, want met mijn nieuwe leventje is dat helaas heel lastig te plannen.

Leek weetje: Smith & Cult is parabeen, gluten en dierproefvrij!

See you next time!

Lindy

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *