Corin nieuwe lingerie!

by woensdag, april 5, 2017

Voor mij is lingerie net zo belangrijk als kleding. Met een moeder die bij de Hunkemöller werkt zit ik misschien ook wel dicht bij het vuur, maar lingerie heeft altijd mijn interesse gehad. Met mooie lingerie voel ik me super vrouwelijk en happy. Ik heb heel veel setjes en vind het leuk om er echt aandacht aan te besteden.
Een tijd geleden ontving ik een mail van Lydia, zij verkoopt lingerie van het merk Corin vanuit huis en een webshop. Ze vroeg of ik het leuk vond om een setje te ontvangen ter review, ‘uh ja, YES, i love it’.
Toen ik het setje zag benoemde ik het gelijk als romantisch en bruidslingerie, i was right! Dit is bruidslingerie. Ik vind het setje zo super mooi en classy en draag het met heel veel plezier!
De bh bevat vorgevormde cups die je eventueel eruit kunt halen mocht je dit prettig vinden. Het stofje is heel zacht en zit super comfy. Mocht je meer willen weten over dit nog vrij onbekende merk, neem dan even een kijkje op Sorellelingerie en ben je benieuwd naar het setje wat ik draag, klik dan hier.

2014-08-02 22.56.36.jpgB2014-08-02 23.20.33.jpgB

Liefs Lindy

No tags 1 Comment 3
1 Response

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *