Trendy smartphonehoesjes review

by zaterdag, februari 4, 2017

2014-06-01 02.14.59.jpgBEW

2014-06-01 02.38.04.jpgBEW

2014-06-01 02.44.02.jpgBEW

2014-06-01 02.45.02.jpgBEW

Ik en mijn telefoon, wij zijn samen één, alleen zorg ik niet zo goed voor dat fijne ding. Zo knalt ie regelmatig tegen de grond, gaat ie wel eens een kopje onder en wordt het scherm vaak afgelikt of besmeerd met kusjes en kleffe handjes van Lina. Ik heb er wel een extra schermpje overheen gezet, zodat het scherm wel tegen een stootje kan, maar verder was het gewoon een naakte Huawei. Nu kreeg ik een erg leuk bericht van smartphonehoesjes dat ik twee leuke hoesjes uit mocht zoeken voor mijn telefoon. Dat verdient mijn telefoon, en dus ging ik gelijk eens snuffelen tussen al het moois. Ik koos voor twee trendy smartphonehoesjes die ook lekker chique en fashionable zijn. Hoppa! Wil je nu graag iets heel anders dan de standaard hoesjes, dan kun je ook kiezen voor een hoesje met eigen foto! Hoe gaaf is dat?!  Mijn telefoon ligt nu voortaan te shinen met een mooi hoesje, Lina vindt het fantastisch en ik ben blij:-D!

Deze leuke site vol met hippe hoesjes heeft ook nog eens hoesjes voor de wat onbekendere toestellen onder ons. Zo hebben ze ook hoesjes voor de Motorola Moto E3 en Wiko toestellen. Zeker een kijkje waard dus!

Liefs Lindy

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *